Nesenta - Yhteyskeskus- ja tietopalvelut uudella tavalla!
INNOVATIIVINEN RESURSOINTI

Artikkelit

Ajankohtaista

Asiakaspalvelun digitalisoitumistrendi jatkuu ja voimistuu

Digitalisaatio ja eri toimintojen siirtyminen verkkoon on jo pitkään ollut yritystoimintaa eninten muokkaava trendi. Asiakaspalvelun operatiivisessa toiminnassa tämä näkyy parhaillaan erittäin voimakkaasti. Kehittyneet työkalut, kuten chatbot-ratkaisut, tekoäly sekä erityisesti digitaalisen palvelun voimakkaampi saumaton nivoutuminen perinteisimpiin asiakaspalvelukanaviin muuttaa asiakaspalvelun kokonaiskuvaa ja asiakkaiden kanavakäyttäytymistä peruuttamattomasti.

Read More
Työnjohdon rekrytoiva koulutusohjelma Kuopion alueella - kevät 2018!

Onko yritykselläsi tarvetta rekrytoida kehittymishaluista työvoimaa? Rekrytoivat koulutusohjelmat tarjoavat yrityksellesi nopean ja kustannustehokkaan rekrytointikanavan.

Kuopion ja Pohjois-Savon alueella käynnistävässä viiden kuukauden pituisessa työnjohdon  Rekry-koulutusohjelmassa koulutettavat saavat laadukkaan koulutuksen sekä tarjoavat työpanoksensa perehtyen samalla käytännön työtehtäviin.

Read More
Tehokas ja luotettava tapa rekrytoida uusia osaajia yritykseesi!

Onko yritykselläsi tarvetta rekrytoida kehittymishaluista tyovoimaa? Rekrytoivat koulutusohjelmat tarjoavat yrityksellesi nopean ja kustannustehokkaan rekrytointikanavan.

Kuuden kuukauden pituisessa F.E.C. Rekry -koulutusohjelmassa koulutettavat osaajat saavat laadukkaan koulutuksen  ja työskentelevät yrityksessäsi koko päiväisesti lukuunottamatta 2-3 lähiopetuspäivää kuukaudessa.

Read More
Puhelinvaihde osana ulkoistettua vaihdepalvelua

Mobiiliteknologian kehittyminen ja yritysten siirtyminen yhä enemmän käyttämään pelkästään mobiilipäätelaitteita ovat syitä, joiden vuoksi perinteinen puhelinvaihde on muuttanut merkitystään monissa yrityksissä.

Varsin usein yrityksellä ei ole enää tarvetta suurelle määrälle puhelinvaihteen ominaisuuksia, vaan tarve keskittyy lähinnä siihen, että asiakkaan on saatava yhteys yritykseen ja löydettävä oikea yhteyshenkilö silloinkin, kun hänellä ei ole tarkkaa tietoa henkilön nimestä tai yrityksen vastuualueista.

Read More
Puhelinvaihteen ulkoistaminen vapauttaa resursseja ja takaa laadun

Perinteinen puhelinvaihde ja sen hoitaminen ovat edelleen ja tulevaisuudessa osa useimpien yritysten asiakaspalvelua.

Vastausnopeus korostuu vaihdetyöskentelyssä ja samalla puhelinvaihde on usein asiakaspalvelun front office, jossa annetaan lisätietoa ja vastataan kysymyksiin. Vaihteeseen liittyvät odotukset ovat itse asiassa aiempaa korkeammalla, kun moderni teknologia lisää reagointinopeuksia ja niiden vaatimuksia kaikissa palvelukanavissa

Read More
Nesentan ja Rastorin F.E.C. REKRY -ohjelma - kevät 2018

Onko yritykselläsi tarvetta rekrytoida kehittymishaluista työvoimaa? Rekrytoivat koulutusohjelmat tarjoavat yrityksellesi nopean ja kustannustehokkaan rekrytointikanavan. Kuuden kuukauden pituisessa F.E.C – Rekry-koulutusohjelmassa koulutettavat saavat laadukkaan koulutuksen sekä tarjoavat työpanoksensa perehtyen samalla käytännön työtehtäviin.

Read More
Verkkokauppapalvelut alusta loppuun - eli avaimet käteen

Moderni verkkokauppasivusto ja sen jatkuva ylläpito. Asiakaspalvelu ja myyntipalvelu. Integroitu tuotelogistiikka, toimitukset ja palautukset. Maksuliikenne ja laskutuskin. Monikielitoteutus 12 kielellä. Ja tämän päälle optimoitu markkinointi.

Tässä on Nesentan uusi NesNet verkkokaupan kokonaispalvelu, ts. avaimet käteen. Sopii kivijalkamyymälöille, jotka haluavat laajentaa markkinoitaan ja myös automatisoida osan kaupankäynnistään.

Read More
Markkinatrendit puhuvat

BPO:n (business process outsourcing) päätrendit ovat usein parhaiten nähtävänä Amerikassa. Contact center -teollisuudessa on kehitystä syvempään lisäarvosuuntaan.

Amerikkalaiset tutkimukset kertovat, että ulkoistetun yhteyskeskuksen vaihtofrekvenssi on noussut. Tämä ei enää johdu kustannussyistä, vain siksi että halutaan aikaisempaa syvempää yhteistyötä ja tarkempaa tietoa asiakaskohtaamisen laadusta.

Read More
Chat-palvelu kehittyy

Nesentalla on pitkä kokemus chat-palvelutuotannosta, ja olemme sen ansiosta luoneet laadukkaan ja suoran toimintamallin. Siksi chat-palvelun käyttöönotto on asiakkaallemme hyvin vaivatonta, perustamiskustannus on saatu hyvin alhaiseksi ja jatkuvan palvelutuotannon hinta on erittäin hyvin ennustettavissa.

Nyt kannattaa lisätä chat-kanava luonnolliseksi asiointikanavaksi asiakkaillenne, puhelin-, sähköposti- ja some-kanavien rinnalla. Chatin avulla identifioidaan potentiaalisia asiakkaita.

Read More
Ulkoistettu asiakaspalvelu – kuinka varmistua hyödystä?

Asiakaspalvelufunktion osittainen tai kokonainen ulkoistaminen on yleensä selvästi kannattavaa. Ulkoistettu asiakaspalvelu mahdollistaa asiakastyytyväisyyden ja laadun mitattavuuden, sekä tuo varmuutta ja kustannussäästöjä.

Hyödyn arviointi on tehtävissä ennakkoon, ennen lopullista päätöstä ulkoistamisesta. Nesenta on yksi Suomen johtavista ulkoistetun asiakaspalvelun toteuttajista ja toimintamalliimme kuuluu myös kokonaishyödyn arviointi.

Read More
Kapasiteettia rekisteröintitöihin - suuri säästöpotentiaali

Monessa toiminnassa tehdään paljon tiedonsiirtoja paikasta toiseen. Listoista ja kupongeista tietojärjestelmään, tai järjestelmästä toiseen. Nämä henkilötyötä vaativat työvaiheet on tehostettavissa monella tavalla, sekä itse työjärjestelyllä että tietoteknisin apuvälinein.

Nesenta tekee innovatiivista resursointia. Se tarkoittaa että pystymme suorittamaan mm rekisteröinti- tms työvaiheita hyvin kustannustehokkain hinnoin.

Read More
Palvelunopeus ylös ja kustannukset alas uudella ajanvarauspalvelulla

Nesenta on erikoistunut ulkoistettuun asiakaspalveluun. Palvelujemme avulla on saavutettavissa parempaa asiakaspalvelua asiakkaillenne ja samalla kustannussäästöjä yrityksellenne.

Meillä on erikoistunut palveluyksikkö joka nimissänne hoitaa ajanvarauspalvelun 4-10 sekunnin vastausajalla ja läpinäkyvästi mitattavalla palvelulaadulla.

Read More
Nesentan asiakaspalvelu Ruotsin markkinoille kasvaa

Täysin suomalainen Nesenta on vastannut monen yrityksen sekä Suomen että Ruotsin asiakaspalvelusta jo vuosia. Ruotsin markkinoita koskeva puhelin-, sähköposti- ja chat-pohjainen asiakaspalvelu voidaan hoitaa kotimaasta käsin täydellisellä laadulla.

Ruotsin markkinoita koskeva palvelutuotantomme laajenee ja koskee seuraavaksi myös täysin riikinruotsalaisia yrityksiä, joilla ei ole mitään toimintaa Suomessa.

Read More
Kaikki asiakaspalvelun kanavat käyttöön

Uuden ajan asiakaspalvelu täysin palvelukanavasta riippumatta
puhelin, sähköposti, chat, some, video

Olemme jalostaneet uuden kokonaispalvelun, jossa emme puhu perinteisestä asiakaspalveluyksiköstä, perinteisestä vaihteesta, emmekä erillisestä chat-kanavasta.

Puhumme kokonaisformaatiosta - nykyaikaisesta, nopeasta ja laadukkaasta asiakaskontaktien käsittelystä.

Read More