Nesenta - Yhteyskeskus- ja tietopalvelut uudella tavalla!
INNOVATIIVINEN RESURSOINTI

Artikkelit

Ajankohtaista

Nesentan ja Rastorin F.E.C. REKRY -ohjelma - kevät 2018

 

Onko yritykselläsi tarvetta rekrytoida kehittymishaluista työvoimaa? Rekrytoivat koulutusohjelmat tarjoavat yrityksellesi nopean ja kustannustehokkaan rekrytointikanavan. Kuuden kuukauden pituisessa F.E.C – Rekry-koulutusohjelmassa koulutettavat saavat laadukkaan koulutuksen sekä tarjoavat työpanoksensa perehtyen samalla käytännön työtehtäviin.

Rekrytoivien koulutusohjelmien avulla voitte kasvattaa uusia ammattilaisia. Koulutettavat työskentelevät koko ohjelman ajan yrityksessänne olematta kuitenkaan palkkasuhteessa. Samalla he saavat työtehtäviinsä liittyvän kattavan koulutuksen. Ohjelma voidaan räätälöidä teidän tarpeisiinne tai voitte valita henkilön olemassa olevista ohjelmistamme.

Lataa tästä ohjelman esite tai kysy lisää:

Ilona Mannelin
Rekrytointikonsultti
p. 0400 600 131
ilona.mannelin@nesenta.fi