Nesenta - Yhteyskeskus- ja tietopalvelut uudella tavalla!
INNOVATIIVINEN RESURSOINTI

Artikkelit

Ajankohtaista

Verkkokauppapalvelut alusta loppuun - eli avaimet käteen

 

Moderni verkkokauppasivusto ja sen jatkuva ylläpito. Asiakaspalvelu ja myyntipalvelu. Integroitu tuotelogistiikka, toimitukset ja palautukset. Maksuliikenne ja laskutuskin. Monikielitoteutus 12 kielellä. Ja tämän päälle optimoitu markkinointi.

Tässä on Nesentan uusi NesNet verkkokaupan kokonaispalvelu, ts. avaimet käteen. Sopii kivijalkamyymälöille, jotka haluavat laajentaa markkinoitaan ja myös automatisoida osan kaupankäynnistään. Sopii myös valmistajille, jotka nyt voivat laajentaa kaupallistamistaan hyvin juoksevasti ja luotettavasti. Sopii agentuureille, jotka voivat leventää jakeluaan. Sopii suurellekin olemassa olevalle verkkokaupalle, joka haluaa rationalisoida toimintaansa. Sopii kaikille, jotka haluavat differoitua. Ja nostaa sekä imagoaan että liikevaihtoaan.

Integroitu palvelu verkkosivusta laskutukseen saakka. Ratkaisu, joka tuo kiistattoman edun sekä laadussa että tehokkuudessa. Integroitu palvelu tarkoittaa, että hallinnon yksityiskohdat tukevat toisiaan ja että myynnillinen asiakaspalvelu tuo varmempia ostopäätöksiä. Ostoskorin täyttyessä painetaan oikeasti Osta-näppäintä. Se on verkkokaupan totuuden hetki.

Lisätietoa:

myyntipäällikkö Markku Törhönen puh 040 5507777 , markku.torhonen@nesenta.fi tai tiedustelut myös yleiseen info-osoitteeseemme info@nesenta.fi