Nesenta - Yhteyskeskus- ja tietopalvelut uudella tavalla!
INNOVATIIVINEN RESURSOINTI

Artikkelit

Ajankohtaista

30 henkilön laajennus Nesentan Ruotsi-palvelussa

 

Nesenta on vuodesta 2013 lähtien hoitanut ruotsalaisen Consortio Fashion Groupin Suomen asiakaspalvelun.

Yhteistyömme laajenee nyt voimakkaasti, kun myös CFG:n Cellbes- ja Bubbleroom-yhtiöiden Ruotsin asiakaspalvelu siirtyy Ruotsista Nesentalle Jorvakseen. Palvelut toteutetaan puhelin-, sähköposti- ja some-kanavissa ja kokonaisuuteen kuuluu myös runsaasti muita back office -toimintoja.

Palvelu hoidetaan ruotsinkielisenä ja sen käynnistäminen tarkoittaa noin 30 henkilön laajennusta palvelukeskuksessamme Jorvas Hightech Centerissä. Rekrytointi on parhaillaan käynnissä sekä kokopäiväisiin että osa-aikaisiin tehtäviin, ja suunnittelemme laajentuvan palvelun resurssointia.

Palvelutuotanto laajennetaan vaiheittain kesän yli ja varsinainen kokonaistuotanto alkaa syyskuun alusta. 

Tämä laajennus on samalla vahva kasvusysäys Nesentan palvelujen viennille, joka myös koskee mm. laajamittaisia editointipalveluja kaikkiin pohjoismaihin sekä Isoon-Britanniaan, Alankomaihin ja Ranskaan.

Verkkokauppa ja digitalisoituva asiakaspalvelu luovat vahvan kasvualustan yhteyskeskustoiminnallemme Suomen ja Ruotsin markkinoilla.

 

Lisätietoa: Kenneth Tallqvist, 040 581 0333