Nesenta - Yhteyskeskus- ja tietopalvelut uudella tavalla!
INNOVATIIVINEN RESURSOINTI

Artikkelit

Ajankohtaista

Kapasiteettia rekisteröintitöihin - suuri säästöpotentiaali

 

Monessa toiminnassa tehdään paljon tiedonsiirtoja paikasta toiseen. Listoista ja kupongeista tietojärjestelmään, tai järjestelmästä toiseen. Nämä henkilötyötä vaativat työvaiheet on tehostettavissa monella tavalla, sekä itse työjärjestelyllä että tietoteknisin apuvälinein.

Nesenta tekee innovatiivista resursointia. Se tarkoittaa että pystymme suorittamaan mm rekisteröinti- tms työvaiheita hyvin kustannustehokkain hinnoin. Meillä on sekä laaja että syvä organisaatio jonka työtehtävät optimoidaan ajoituksellisesti eri toimeksiantojen yhdistelmillä.

Toisena aspektina meillä on työntekoon kehitettyjä apuvälineitä ja ohjelmistoja joiden avulla suoritustaso entisestään tehostuu.

Toimeksiantoon voi myös tarvittaessa sisältyä editiointia tai uusien tietojen hakemista ja lisäämistä. Teemme tämäntyyppisiä töitä kattaen Suomen lisäksi myös Euroopan muita maita. Tämä tarkoittaa että kieli ei rajoita, editointityöt tehdään kaikilla eurooppalaisilla kielillä.

Suorat mekaaniset rekisteröintityöt suortitetaan täytetyölogiikalla ja vahvoilla rutiineilla hyvin edulliseen hintaan. Toisessa päässä voi olla vaativia editointitöitä esimerkiksi espanjaksi tai italiaksi, ja volyymiemme ja työsynergioiden ansiosta, nämä tehdään sekä luovasti että kustannustehokkaasti.

Annamme mielellään lisätietoa sekä myöskin hintakuvan jos saamme taustatietoa. Voit jättää lisätietopyynnön osoitteeseen info@nesenta.fi.