Nesenta - Yhteyskeskus- ja tietopalvelut uudella tavalla!
INNOVATIIVINEN RESURSOINTI

Palvelupaus ja arvot

Call center palvelut - Nesenta Oy tarjoaa käyttöösi laadukkaat Call center palvelut. Tutustu ratkaisuihimme sivuillamme ja ota yhteyttä.

 

Nesenta_toimisto2017_4Q9A0058.JPG

NESENTA

Optimoitu osaaminen oikeaan aikaan


 
Tavoitteenamme on aina win-win-pohjainen pitkäjänteinen kumppanuus

palvelulupaus JA ARVOT

Asiakaslähtöisyys ja asiakkaan tilanne on kaiken lähtökohta. Tutustumme todelliseen tarpeeseen ja räätälöimme palvelumme sen pohjalta. Resurssit kytketään palvelun tuotantoon ja hallinnoidaan keskitetysti. Läpinäkyvän mallimme ansiosta työn etenemistä voidaan seurata reaaliaikaisesti. Tavoitteenamme on aina win-win -pohjainen pitkäjänteinen kumppanuus.

Yhteistyön perusta on yhden luukun periaate. Olemme aina helposti asiakkaamme ulottuvilla, jolloin asioiminen nopeutuu ja suoraviivaistuu. Asiakkaamme liiketoiminnan ymmärtäminen tarkoittaa vastausten ja ratkaisujen nopeaa löytämistä. Eri palvelukonseptimme tukevat toisiaan ja hankittu tieto on aina optimaalisesti hyödynnettävissä.

Toimintamme on täysin läpinäkyvää. Palvelutuotteisiimme kuuluu seurantajärjestelmä, jonka avulla toimintaamme voi seurata reaaliaikaisesti. Rakennamme järjestelmiämme aina vastaamaan asiakkaan senhetkisiä tarpeita. Tarpeettomat ominaisuudet jätetään pois ja keskitytään olennaiseen. Digitaalisessa aikakaudessa tämä on entistä tärkeämpää.

Tuotantoyksikkömme ovat erikoistuneet eri toimialoihin ja osaamissektoreihin. Varmistamme henkilökuntamme ammattitaidon sekä palvelujen laadun jatkuvan koulutuksen ja seurannan avulla. Motivoituneet ja osaavat työntekijät ovat hyvien tulosten, luotettavuuden ja pitkäjänteisen yhteistyön tärkein lähtökohta.

Nesentan perusajatuksia on alusta lähtien ollut työn suorittaminen siellä missä osaaminen on. Nesentan palvelujen kysyntää on eniten kasvukeskuksissa, mutta palvelutuotanto voi tapahtua myös näiden ulkopuolella.

Laajemmalti tämä koskee myös palvelujen vientiä, tuotamme Suomessa paljon palveluja myös ulkomaille. Pystymme yhdistämään parhaan osaamisen ja kustannustehokkuuden. Tämä on yhteiskuntavastuullinen periaate. 

takaisin Yritys-sivulle