Nesenta - Yhteyskeskus- ja tietopalvelut uudella tavalla!
INNOVATIIVINEN RESURSOINTI

Rekrytoivat koulutukset

Rekrytoivat koulutusohjelmat

Digimarkkinoinnin osaaja - Rekrytoiva koulutus

Nesenta koulutus.jpg
 

 
 

Digimarkkinoinnin osaaja - Rekrytoiva koulutus

Digitaalisen markkinoinnin rekrytoiva koulutus tuottaa uusia sähköisen markkinoinnin ja myynnin ammattilaisia yrityksille.

Koulutuksen aikana osallistuja kehittää osaamistaan digiajan sähköisessä markkinoinnissa ja myynnissä sekä työskentelee yrityksessä sovituissa tehtävissä. Tällä hetkellä uusia osaajia tämän ohjelman kautta etsivät esimerkiksi Qentinel Oy, Oy Telva Ab, Amplit Oy, Triathlonsuomi Oy, Otaverkko Oy, Kavika Oy, Kiinteistö Tahkola Oy ja ECP Group Oy.

Koulutuksen lähipäivät ovat Helsingissä. Lähiopetuksen lisäksi koulutukseen sisältyy etätehtäviä. Pääosan koulutuksesta osallistujat työskentelevät yhteistyöyrityksessä. Koulutussopimukseen perustuva ohjelma sisältää perehtymistä ja käytännön työskentelyä sekä Aalto PRO:n järjestämän koulutuksen.

Aalto University Professional Development – Aalto PRO on toteuttanut laadukkaita työvoimakoulutuksia jo yli 20 vuoden ajan. Tuhannet yritykset ja koulutettavat ovat olleet tyytyväisiä Aalto PRO:n ohjelmiin: yli 70 % osallistujista solmii työsopimuksen. Tervetuloa mukaan menestymään!

 
 
 

OHJE TYÖNHAKIJALLE: 

koulutuskohtainen ilmoittautuminen TE-toimiston sivuilla, siirry TE-toimiston sivulle painamalla "Ilmoittaudu"-painiketta