Nesenta - Yhteyskeskus- ja tietopalvelut uudella tavalla!
INNOVATIIVINEN RESURSOINTI

Rekrytoivat koulutukset

Rekrytoivat koulutusohjelmat

Digiajan myynti ja asiakaspalvelu F.E.C, Rastor

 
 
 
 
 

Digiajan myynti ja asiakaspalvelu F.E.C

Digiajan myynti ja asiakaspalvelu F.E.C -koulutusohjelma on tilaisuutesi työllistyä myynnin tai asiakaspalvelun työtehtäviin. Koulutusohjelmassa saat korkeatasoisen koulutuksen ja työskentelet samaan aikaan yhteistyöyrityksessä tulevissa työtehtävissäsi.

Ohjelman kesto on n. 6 kk ja sen tavoitteena on solmia vakituinen työsuhde koulutusohjelman päätyttyä.

KENELLE KOULUTUSOHJELMA ON TARKOITETTU?

Koulutusohjelma sopii sekä kokeneille myyjille, asiakaspalvelijoille ja asiantuntijoille että vastavalmistuneille, sillä yhteistyöyritys etsitään jokaiselle osallistujalle yksilöllisesti. Avoinna olevat tehtävät vaihtelevat assistentin tehtävistä asiantuntija- ja päällikkötasoon. Koulutusohjelmaan hakemisen edellytys on, että olet työtön tai työttömyysuhan alainen.

MILLAISIIN TEHTÄVIIN VOI TYÖLLISTYÄ?

Rastorin yhteistyöyrityksillä on kasvava tarve rekrytoida uusia osaajia mm. teknisen myynnin, palvelumyynnin, yritys- ja kuluttajamyynnin, myynnin teknisen tuen sekä erilaisiin verkkokaupan tehtäviin. Jos taas olet kiinnostunut asiakaspalvelusta, yhteistyöyrityksissämme on avoinna mielenkiintoisia tehtäviä sekä perinteisessä että digitaalisessa asiakaspalvelussa.

AIKATAULU JA TOTEUTUS

Koulutusohjelma toteutetaan nonstop periaatteella. Voit aloittaa 1.12.2018 alkaen heti, kun sinulle sopiva yhteistyöyritys on löytynyt. Koulutusohjelman kokonaispituus on n. 6 kk ja se sisältää lähi- ja etäopetuspäiviä (20 pv) sekä työskentelyä yhteistyöyrityksessä (110pv). Lähikoulutuspäivät järjestetään Espoossa. Yhteistyöyritykset ovat pääasiassa Uudenmaan alueelta.

 
 
 

Ohje työnhakijalle: 

koulutuskohtainen ilmoittautuminen TE-toimiston sivuilla, siirry TE-toimiston sivulle painamalla "Ilmoittaudu"-painiketta